Walt Disney



Başka Animasyon hala görüntüleri hareket içine sürekli fotoğraf parading tarafından açık dönüşüm, biri sonra. yaratıcılık sayesinde, özveri ve teknoloji, sanat bu formu büyük limitleri ve hayal bile ötesinde gelişmiş olabilir.



Co-Walter Elias Disney tarafından Walt Disney Company, bugün çeşitli eğlence stüdyoları, tema parkları, ürünleri ve diğer medya yapımları için yaklaşık US yıllık gelir 30000000000 $ 'ile şube temelini atmıştır.


Walt Disney logosu, şirket gibi, iyi aile eğlence ve dünya çapında tanınması için bir işaret olarak hizmet vermiştir. Walt Disney logo marka ettiğinizi ve güvenli, neşeli ve kaliteli Amerikan mainstream eğlence vaat kurucusu imzası 'bir' stilize sürümüdür.


Düzenli logosu dışında şirket farklı ürünlerde farklı logolar kullanır. Walt Disney logosunun mavi arka plan sürümü üzerinde bir kale film sürümleri için kullanılır ve filmler perde-keçesi gibi.


Benzer şekilde, ile Walt Disney imza "Dünya" da ekledi şirketin tatil "Walt Disney World Resort", bir Mickey başı için şirketin Mickey Mouse Club "ve" Studios "için kabul edilen Walt Disney logo Disney anlamına eklenmiştir kullanılır Studios dünyada.


büyük ölçüde orijinal Walt Disney logo, Ancak, zaman içinde, Walt Disney logosu eğlence kaliteli ve çağın teknolojik devrimler tamamlamak için yapılmıştır farklı animasyonlar ve stilleri onun benzersiz korudu. Hiç şüphe yok ki, Walt Disney logo şirket markalı vardır.


NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.