IBM


IBM, dünyanın en tanınmış logoları vardır. Bu basit ama çok marka bir kaymakam görsel / çokuluslu itiraz ediyor. 8-bar mavi IBM logosu daha Şirketin reklamları için sadece bir imza ya da bir resim daha ürün ve hizmet paketleri kucaklamak için. müşteriler için, IBM logosu, değer, kalite ve ileri teknoloji güven simgeleyen bir söz. entegre IT sistemleri, IBM logosunun bir dünyada benzersiz güven verici, orijinallik taşıma olduğunu, güvenilirlik ve marka ve mekanik kalitesi.


Firma New York'ta 15 Haziran 1911 tarihinde Bilgi İşlem-Tabulating-Recording Company (CTR) olarak kurulmuştur. Kilit imza kaydedici, ilk tam okul zamanı kontrol sistemi ve Elektrik Muhasebe Machine tüm 1920 yılında tanıtıldı. Carroll Rotary Press 1924 yılında yüksek hızda kartları üretmek ve böylece delikli kart kapasitesinin artırılması geliştirilmiştir. CTR faaliyetlerinin genişlemesi de, sınırlı ve bu nedenle, 14 Şubat 1924 tarihinde, TO ismi resmen International Business Machines Corporation ya da IBM, adapte IBM logosunun dünya sürümüne güncellenmiştir Şirketin eski isim yapmıştır.


Şirketin varlığını 96 yıl içinde, IBM logosu değiştirildi ve çoğu zaman düzeldi. Yıllar geçtikçe, Şirket dünya çapında marka derhal tanınmasını teşvik etmek ürünleri, kırtasiye, araç, hizmet paketleri, bayraklar vb IBM logoları bir dizi kullanmıştır. Bu nedenle biz IBM logoların grafik evrim iz.


İlk IBM logosu yıl 1.924 yılında, Bilgisayar-Tabulating-Recording Company International Business Machines Corporation adını değiştirdi oluşturuldu. onların dönüşümünün bir parçası olarak, şirketin yaratıcıları önceki süslü, daha modern ifadeler içine "TO" logosunun rokoko harfler yerine karar verdi "sans-serif font Business Machines" in. 1924 IBM logosu bir küre şekli kelime girded verildi "International" şirketinin dünya çapında genişleme düşündürmektedir.



o, bürokratik kimliksiz olarak dünyanın şekli IBM logosu şirketin dostu ve bakım görüntü gerçekleştirmek için başarısız ve soğuk. Bu nedenle, görüntü sorununa firmanın çözüm şey etkili ile gelip, yine şirketin kullanıcı dostu özelliği takviye edildi. Böylece, şirketin yeni adapte logosu olan IBM logosunu değiştirdi. Hayret, değişiklik bu tür iş profilinin şirketin 22 yıldır ilk kişi oldu. Önceden tasarlanmış dünyanın basit yazı için değiştirildi "IBM" bir yazı Beton Bold adında.



May 1956 yılında, Tom Watson Jr yeni CEO olarak babasından sonra vefat şirketi devraldı. adımda yeni yönetim ve teknolojik çağ örneklemek için, şirket IBM logosu ince değişiklikleri dayandım. Tom Watson Jr kendisi tarafından Hired, yeni IBM logosu ünlü grafik tasarımcı Paul Rand tarafından oluşturuldu. IBM'in logo önceki Beton Bold tipografi diğerine yazı, Şehir Orta olarak bilinen tarafından, daha sağlam, övünme ve dengeli bakmak topraklı değiştirildi.




1972 yılında, IBM logosu yeni bir sürümünü yine Paul Rand tarafından dizayn tanıtıldı. Katı harfler Yatay çizgiler tarafından, hız düşündüren ve dinamizm değiştirilmiştir. IBM logosunun grafik evrim ki IBM logosu blok seyircilerinin yabancılaştırmadan otorite kurmak için yazı sermayeye kullanan bir şirket mükemmel bir örnek olduğunu gösterir. IBM logosu yüzden makine tarafından yapılmış gibi görünüyor mutlak yerine el tarafından duruyor.




IBM, yüksek kaliteli bilgisayar ürünleri ve hizmetleri powerhouse olarak kabul edilmektedir. IBM logosu uzmanlığı, yenilik, hizmet ve güvene dayalı bir görüntü, böylece sektörde IBM gücünü takviye olduğunu. yakın takibe varsa, IBM logosu olarak da bilinen "Big Blue", bir iletisi oluşturuyor "Eşitlik". onun sağ alt paralel çizgilerle Big Blue IBM logo, bir "eşittir şeklinde vurgulamaktadır. Ayrıca, dönem "BIG" Big Blue IBM logosu ise pazar payı şirketin büyüklüğü, "MAVİ" sekiz-bar IBM logosu resmi rengi ifade eder.


IBM logosunun evrimi kendi ilkelerine bağlılık, şirketin söz gösteriyor. IBM logosu pazarda rekabet avantajı sunarken, IBM logosu o şirketin yönetim davranış ve uyum tanımlamak için, devam ediyor.


NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.