Microsoft



Microsoft Corporation 2007 itibariyle 102 ülke ve ABD'nin küresel yıllık geliri $ 51120000000 yılında 79.000 çalışanı ile Amerikalı bir çokuluslu bilgisayar teknolojisi kuruluştur. Bu, geliştirir, lisans üretir ve bilgi işlem cihazları için yazılım ürünleri çok çeşitli destekler. Merkezi Redmond, Washington, ABD, onun en çok satan ürünleri Microsoft Windows işletim sistemi ve üretkenlik yazılımı Microsoft Office paketi vardır.

1987 yılında, Microsoft mevcut logo, kabul sözde "Pacman Logo". Logo Scott Baker tarafından tasarlanmıştır. Mart 1987 Computer Reseller News dergisine göre, "yeni logo, Helvetica italik yazı tipinde, o arasında bir çizgi vardır ve adı" yumuşak "bir parçası vurgulamak ve hareket ve hız iletmek" dedi.
 
 
 
 
 
 
Orijinal logo bir "groovy logosu" ve 70's yansıtan ve 80's idi. Ben Disco ışıkları yanan bu logo görebilirsiniz.










Tüm büyük yeşil olarak eski logo, ve hayali mektup O, blibbet takma özellikli, ancak iptal edildi. Microsoft "blibbet" logosu, 1987 yılına kadar kullanılmıştır.






  1994-2002 sloganı ile Microsoft logosu Bugün Nereye Gitmek İstiyorsun ?








Sloganı "Sizin potansiyeli 2006 itibariyle Microsoft logosu. tutkumuz"



Microsoft Logolarımız Tamamen Başka Sayfadan Alıntıdır...
Quote from Microsoft Logos are completely different page ...




NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.