2016 Yaz OlimpiyatlarI


Şehirler dünyada 2016 Yaz Olimpiyatları'na ev sahipliği için teklif verdi. Ev sahibi şehir 121 IOC Oturum Kopenhag, Danimarka, içinde 2 Ekim 2009 tarihinde yapılacak ilan edilecektir. 2016 Paralimpik Yaz Oyunları da aynı şehirde yapılacak ve aynı organizasyon komitesi tarafından düzenlenen.


Aşağıdaki şehirlerde şu anda çalışan bulunmaktadır. Son zamanlarda kendi logolarını tanıttı Bunlardan bazıları şehirler var. Bu logolar aşağıda açıklanan arkasındaki anlamları.
 
Chicago - Amerika Birleşik Devletleri


Chicago logo merkezi elemanı Chicago star, şehir bayrağı süslüyordu bir semboldür. yıldızı altı puan umut, saygı, uyum, dostluk, mükemmellik ve kutlama temsil eder. star renkleri Olimpiyatları renklerini temsil görünür.

"Bir yıldız, evrensel olarak her yerde insanlar için yol gösterici bir ışık olarak görülen, bir umut hikaye anlatır


Logomuzu merkezinde Chicago star yerleştirilmesi isteğimizi Oyunları merkezine sporcular koymak sembolize - onlar gerçek yıldızlar konum beri - ve şehrin kalbinde onların başarıları kutlamak. "
 
 
 
Tokyo - Japonya

Tokyo 2016 logo geleneksel bir Japon düğüm musubi "olarak bilinen halini alır. Uzun Japonya'da kutlama zamanlarında nimetlerine belirtmek için kullanılmıştır si renkli ve dekoratif düğümlü dizeleri bir motif haline beş olimpiyat renklerini bir araya getiriyor.

"Bu logo, bizim musubi düğüm, değerleri Olimpik Hareket ve Tokyo 2016 hem de destekleyecek bütünleştirir. Bu arada spor ve kültür ve doğal çevre, Japonya ve dünya, dünya ve barış" kent -
 
 
 
Madrid - İspanya

Madrid logo el Olimpiyat hareketinin renklerde boyanmış palmiye şeklinde bulunmaktadır. Tasarım bir M palmiye içine Madrid 2016 siyah "üzerine çizilen bir karikatür el renkleri mavi izini sürmek, sarı, yeşil ve kırmızı sahiptir." El bir sembol şehri ve halkına yabancı hoşgeldiniz, renkler milliyet ve kültürlerin kent içinde yaşayan temsil eden, Madrid komite göre.

Logo - denilen "Corle" - logo biri 2700 in Madrid teklifi komitesi tarafından 10 kısa bir listesini önce aldığınız halka 3 Eylül tarihinde teslim edildi. Logo oy, daha çift runnerup tarafından alınan daha 31,96 oranında aldı.
 
 
Prag - Çek Cumhuriyeti

Prag logo tasarımı Antik geleneğini oluşturur - Olimpiyat kazanan için zeytin dalı. Dal rüzgarı bir biçimde gölge şeritler doğan beş stilize yeşil yapraklarla üretilmiştir. Tüm bu unsurların kendi anlamı vardır. Şube 5 sembolik yaprakları - Olimpiyat daire sayısını eşleşen vardır. Her yaprak bir kıta anlamına gelir. Toplamda beş yaprak spor dünyasının simgesel bir harita oluşturmak için beş kıtada simgeler.

Dünyanın dört bir yanından gelen sporcular için anısına. dal altında üst şeritler, Prag renkleri vardır: kırmızı ve sarı. Aşağıda onları bir mavi kurdele hangi Prag akan nehir Vltava simgeler. Tüm tasarım hareketi anımsatmak gerekir. Birlikte siyah metin PRAHA ile orada 5 Olimpiyat renk vardır: siyah, kırmızı, sarı ve yeşil mavi. "


Orijinal logo yeşil sayılar yıl 2016 zaferin sembolü olarak defne dalı şeklinde yürütülmüştür. Olimpiyat Komitesi, logo değiştirilemez sordu.


Rio de Janiero, Brazil

The Rio De Janiero logo at this point does not seem to have a full designed logo except for the text Rio 2016 in Green. Hopefully a better looking logo will be up soon.



Doha, Katar

Doha 2016 Olimpiyat teklif komitesi bir aldahma çiçek yeşil ve mor temsilidir kampanyasını logo ortaya çıkarmıştır. Aldahma - 'Çiçek Bahar' - Sezonun önemli ve enerjik ruhu temsil etmek seçildi ve. Çölün kumları içinde Aldahma doğal habitat canlı ve renkli yaşam Katar Devleti gelişecektir ile paralel çizer. Kaligrafi, geleneksel organik kına desenleri kadın ve toplumsal tatil kutlamaları kapsamında ellerini ve kollarını süslüyor Kullanım benzersiz bir manipülasyon sözcükleri 'Doha 2016' are yapım vuruş. Arapça hat ve İngiliz tipi arasındaki dinamik etkileşim modernitenin bir yorumudur.

Komite ayrıca tagline "değişim kutluyor olacağını ortaya koymuştur.
çalışan Bakü, Azerbaycan ve Doha, Katar olan diğer iki şehir. Bu iki şehir henüz resmi bir logo görücüye vardır.


NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.