MYSQL



MYSQL çok popüler ilişkisel veritabanı yazılımıdır. o 10 milyon teçhizatları dünya çapında şirket alacak. Şirket, Sun Microsystems tarafından Ocak ayında, 2008 kazanılır kabul etti. MySQL kurucularından Monty Widenius kızı My almıştır.

MySQL logo bir atlama yunus olduğunu - hız, güç, hassasiyet ve MySQL veritabanı ve toplumun iyi doğa simgeleyen. Yeni logo Renne Angelvuo ve Helsinki, Finlandiya Öncelikli Reklam Oy onun arkadaşları tarafından tasarlanmıştır.

MySQL Dolphin ismi "Sakila," hangi MySQL AB'nin kurucuları tarafından isimleri bizim "Adı Dolphin" yarışmasında kullanıcılar tarafından önerilen büyük bir listeden seçilmiş olmasıdır. Kazanan isim Ambrose Twebaze, Swaziland, Afrika'dan açık kaynak kodlu bir yazılım geliştiricisi tarafından sunuldu. Ambrose göre, dişil isim Sakila Siswati kökleri, Swaziland yerel dil. Sakila da menşe Ambrose ülke, Uganda yakın Arusha, Tanzanya, bir kasabanın adıdır. Bu site, MySQL veritabanı ile çalışır.

NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.