Heineken


Heineken Bira Fabrikası (Heineken Brouwerijen), Hollandalı bira şirketi, 1864 yılında Gerard Adriaan Heineken tarafından Amsterdam'da kuruldu. Heineken sahibi ve bir bira markalarının dünyanın önde gelen portföylerinin yönetir. Temel uluslararası marka Heineken ve Amstel vardır. Heineken bir premium marka olarak, Hollanda'daki evlerini piyasa dışında konumlandırılmış. Heineken Avrupa'nın önde gelen bira markası Amstel üçüncü büyük olmasıdır. Avrupa'da, Amstel orta fiyatlı mainstream segment, pazarın en büyük segmenti içinde konumlandırılmış ve mevcut dünya çapında 90'dan fazla ülkede bulunmaktadır.


Gerçekten iki marka logoları - Orijinallik logosu ve Star-Heineken logosu vardır Heineken iddia ediyor.

Orijinallik logo özel iletişim ve mirası ve özgünlük marka bira kalitesini güçlendirmek geliştirilmiştir. Birincil uygulama alanı doğrudan bira ilgili öğeler.


Star-Heineken logo özel iletişim ve modernlik ve marka canlılık güçlendirmek geliştirilmiştir. Bu iletişim uygulanabilir, sponsorluk, mal ve ambalaj. Star-Heineken bir Heineken yeşil fon üzerinde beyaz zemin üzerine tercih edilir üzerine, bu marka daha iyi karakterini yansıtıyor.


yarış pisti etiketi ile yeşil şişe markanın görsel kimliği kökenlidir.

Wikipedia, üç 'e göre Heineken logosuna geriye doğru hafifçe eğik, onlar gülümsüyor gibi onlara bakmak haline getiriyor. Gülen Es orijinal etiket olarak getirilen çok bira için resmi düşünüldü.

2006 yılı itibariyle, Heineken 130 aşkın 65 ülkede bira fabrikası sahibi ve yaklaşık 64.000 kişi çalışmaktadır. Bu Brews ve Cruzcampo, Tiger dahil 170'ten fazla uluslararası sigorta primi, bölgesel, yerel ve özel bira, satan, Zywiec, Starobrno, Zagorka, Birra Moretti, Ochota, Murphy's, Star ve tabii Heineken.