Burger King


Burger King (BK) fast food restoranlarının bilinen bir zinciridir. 4 Aralık tarihinde, Miami, Florida, ABD'de 1954 Başlamış Insta Burger King James McLamore ve David Edgerton, Burger King gibi dünyanın en ünlü fast food kuruluşlar haline gelmiştir.



1969 yılında, Burger King ünlü Burger King "topuz kurulan 1990'ların kadar süren" logosu yarıya indirir. Bu hamburger ile eatery derneği belirtmek için oluşturuldu. Burger King logosunun önceki sürümünde turuncu-ikisi arasında hardal sarısı yarım daire buns yerleştirilmiş ismi "Burger King" yer aldı. 1994 olarak, Burger King o yuvarlak kenarlı düzgün bir yazı vererek eski Burger King logosu modernize. font Bu grafik sıkılaştırmanın eski "font reklam ihtiyaçlarına uygun şekilde şişkin yerini aldı. 1999 Yine, Burger King orijinal Burger King logosunun revize edilmiş versiyonu Burger King logosu olarak. Yeni Burger King logosunun içinde restoran adının rengi koyu sarı portakal olarak değiştirilmiştir. Mavi bir girdap burger sarılı yeni Burger King logosu, Burger King logosunun dairesel bir görünüm veren eklendi. Yeni Burger King logosunun da bir eksen çağdaş ve aynı zamanda alakalı hale getirmek için bun yarıya ve font tilts. değil hemen ama yavaş yavaş, 2001 yılında da, yeni Burger King logosunun tüm Burger King gibi ülke genelinde kurulan tarafından onaylanan var. Hiç şüphe yok ki, yeni Burger King logosu şirketin hamburger iş markalı vardı.
 
NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.