Air Jordan


Air Jordan basketbol spor ve atletik ayakkabı endüstrisi büyük bir değişim getirmek için bilinir. Air Jordan önce, tüm basketbol ayakkabıları, beyaz, ama ünlü basketbol oyuncusu Michael Jordan's varış ve Air Jordan serisinin lansmanı, hem oyun ve sanayi tamamen her yıl değişmiştir beri yeni bir Air Jordan ayakkabı ürün ortaya varlık.


Basitçe Jordans olarak bilinen ve efsanevi Michael Jordan (NBA profesyonel basketbol oyuncusu), ayakkabı bu marka ve atletik giysi ilk 1985 yılında ortaya çıkmıştır ve Nike tarafından üretilen, başlangıçta için tasarlanmış ve Michael Jordan tarafından onaylanan geç 1997 yılına kadar adını. Air Jordan çizgi şimdi Jordan Brand ile satılır. 1985 yılında ilk albümü beri, ayakkabı yeni tasarımları olan, her yıl sonra bile Michael Jordan NBA emekli yayımladı.

Bugünün Air Jordan ve uzlaşmaz performans modern tasarımları ile yüklü öyküsü geliştirmek ve atletik ayakkabı sektöründe liderliğini koruyor devam ediyor.


AIR JORDAN LOGO TASARIMI ELEMANLARI:


Air Jordan logosu Tinker Hatfield Peter Moore, Nike çıkmak kurşun tasarımcı sonra Air Jordan logo tasarımı üstlendi tarafından tasarlanmıştır. Ürdün logo yıllar boyunca pek çok değişiklik geçirdi. tüm logoları bireysellik Ürdün giyim hattı ve ayakkabı için yaratıcı bir kenar ekler.


Şekil Air Jordan logosu:

Air Jordan logo bir atlama adamın bir görüntü ortaya besbelli Michael Jordan kendini. Onun görüntü logosu çok taraftar takımın milyonlarca dünyanın her yerinden çekici kılar.

 
Renk Air Jordan logosu:

Micheal's poz içinde siyah renk zerafet, incelik, ya da belki gizemli kişiliği yatıyor bir dokunuş gösterir.

Air Jordan logosunun mevcut sürümü en ünlü ve başarılı spor logoları hiç biridir.


NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.