Hisar Çikolata


Hisar Şekerleme, Hacı Muhittin NALBANTOÐLU tarafından 1940 yılında Kayseri'de kurulmuştur. İlk olarak helvacılık ile iş hayatına atılan Hacı Muhittin NALBANTOÐLU daha sonra lokum ve şekerleme imalatını da bünyesine katarak gıda sektöründe hızla ilerlemiştir. Babadan oğula geçen meslek aş kı ile Mustafa NALBANTOÐLU bu sektörde birçok yeniliği Türkiye'ye kazandırmış ve ilk olarak şekerleme üretimini teknoloji ile buluşturmuştur. Çikolata üretimini de bünyesine katarak bu eşsiz tatları günümüze taşıyan Hisar Şekerleme Muhittin ve Ayhan NALBANTOÐLU kardeşlerin yönetiminde faaliyetini sürdürmektedir.
Hisar markası ile çikolata, şekerleme ve gıda üretimi konusunda faaliyet göstermekte olan firma bugün alanında Türkiye'nin lider kuruluşları arasındadır.
Kurulduğu günden bugüne Hisar Çikolata, Şekerleme bünyesinde değişmeyen tek şey kalite anlayışı ve müşteri memnuniyetidir. Kaliteyi yaşam biçimi olarak benimseyen bir firma olarak yaptığı her işte, ürettiği her üründe en üst kalite düzeyini hedeflemektedir. Hisar Çikolata Şekerleme, Kayseri'de 10.000 m² kurulu entegre tesisleri ve çalışanları ile hijyenik ortamda büyük bir titizlikle ürettiği çikolata ve şekerleme çeşitleri ile sektöründe dev bir işletmecilik haline dönüşmüştür.