Green Park


THE GREEN PARK HOTELS & RESORTS


Dinamik ve yenilikçi Üstündağ Grup, her zaman ilkleri başarmayı hedeflemiştir. Otomotiv, aydınlatma, inşaat ve turizm gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren grup, turizm sektöründe The Green Park Hotels & Resorts ismiyle hizmet vermektedir.


Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ’ın 1974 yılında otomotiv sektöründe kurduğu firma ile grubun ilk temelleri atıldı. Sanayiden turizm sektörüne doğru genişleyen grup, başarı ivmesini turizme yaptığı önemli yatırımlar sayesinde hızlandırdı.


Zincirin ilk halkası The Green Park Hotel Taksim 1995 yılında hizmete açıldı. 2001 yılında ise Atatürk Havalimanı’na en yakın 5 yıldızlı otel The Green Park Hotel Merter, yerli ve yabancı turizme hizmet vermeye başladı. Grup, 2003 yılında İstanbul Anadolu Yakası’nın ilk ve uzun süreler tek olmayı sürdüren 5 yıldızlı oteli The Green Park Hotel Bostancı’yı açtı. The Green Park Resort Kartepe ise 2004’te turizme hizmet vermeye başladı. Türkiye’nin yeni kayak merkezi Kartepe, yılın kış aylarında kayak ve snowboard, yaz aylarında ise futbol ve adrenalin sporları tutkunları için en cazip en cazip adres konumundadır. Şirket toplantıları ve seminerler için de profesyonel organizasyonlar sunmaktadır. Üstündağ Grup 4 mevim hizmet veren Kartepe’den sonra Pendik sahilinde hizmet verecek olan The Green Park Pendik Hotel & Convention Center ‘ın inşaatına başladı. 2010 yılının ilk çeyreğinde misafirlerini ağırlamaya başlayacak otel İstanbul’un en çok toplantı salonuna sahip oteli olacak. Üstündağ Grup yeni projelerine, Ankara’da Çankaya ilçesinde ve İstanbul’da Eyüp’te inşaatları başlayacak olan yeni 5 yıldızlı otelleri ile devam ediyor.


THE GREEN PARK HOTEL TAKSİM…


İstanbul’un kalbi olarak kabul edilen Taksim’in oteller bölgesi Talimhane’de yer alan otel tarihle iç içe, iş ve alışveriş merkezlerinin ortasında yer alıyor. Ulaşılması çok kolay olan The Green Park Taksim, Taksim Meydanı'na 100 metre, Yeşilköy Havalimanı'na 18 km. mesafede bulunuyor.


Zincirinin ilk halkası olan The Green Park Hotel Taksim, 1995 yılında hizmete açılmıştır. İstanbul'u kuşbakışı gören muhteşem bir manzaraya sahip olan otel, 170 standart oda, 1 royal suit, 6 suit ve 2 engelli odası olmak üzere toplam 179 oda ve 356 yatak kapasitesine sahiptir. En son teknoloji ile donatılmış çok amaçlı 6 adet toplantı salonu, genellikle konferans, seminer kokteyl gibi değişik organizasyonlar için tercih edilmektedir.


THE GREEN PARK HOTEL MERTER…


İstanbul’un tekstil dünyasının kalbi Merter semtinde geniş bir bahçe içinde bulunan The Green Park Hotel Merter, Atatürk Havalimanı'na ve fuar merkezlerine yakınlığıyla da dikkat çekmektedir.


5 yıldızlı otel, 133 standart oda, 1 kral dairesi, 2 suit, 2 bağlantılı oda ve 2 engelli oda olmak üzere toplam 140 oda ve 280 yatak kapasitesine sahiptir. Otelin Sağlık Kulübü 2 bin 400 m2'lik bir alanda yer alan Türk Hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyosu, masaj salonları, açık ve kapalı havuzlarından oluşmaktadır. En son teknolojik cihazlarla donatılmış 1 adet balo salonu, 4 adet toplantı salonu bulunan The Green Park Merter, çok amaçlı olarak da kullanılabiliyor. Salonlarda 25 kişiden 1.300 kişiye kadar konuk ağırlanabiliyor.


THE GREEN PARK HOTEL BOSTANCI…


Eşsiz adalar manzarasının yanı sıra, renkli gece yaşantısıyla dikkat çeken ve Bağdat Caddesi ile ünlü Bostancı’da yer alan The Green Park Hotel Bostancı, Anadolu yakasının ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşımaktadır. Gebze, İzmit, Dudulu Organize sanayi bölgelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığıyla da dikkat çekmektedir.


180 standart oda, 8 executive oda, 4 executive suit, 2 corner suit, 2 engelli odası olmak üzere toplam 196 oda ve 392 yatak kapasitesine sahiptir. Kongre, genel kurul, eğitim, düğün ve özel yemekler gibi organizasyonların sergilendiği 1 balo ve 17 adet toplantı salonuna sahiptir.


Türk Hamamı, sauna, jakuzi, buhar banyosu, masaj salonları ve ısıtmalı açık havuzu ile konuklarına hizmette bulunan otelin Sağlık&Spor Kulübünde her türlü spor aktivitesi için uygundur.


THE GREEN PARK RESORT KARTEPE…


Muhteşem samanlı Dağları’nın zirvesinde yer alan, The Green Park Resort Kartepe, bir tarafta Sapanca Gölü, diğer yanda İzmit Körfezi manzarası ile İstanbul’a sadece 1 saat mesafededir. Kış aylarında kayak ve snowboard, yaz aylarında ise futbol ve adrenalin tutkunları için en cazip adres konumundaki otelimiz, şirket toplantıları ve seminerleri için de profesyonel organizasyonlar sunmaktadır. İstanbul Çevre Konseyi Konfederasyonu tarafından Çevre Ödülü’ne layık görülen otelimizde, doğal hayata ve çevreye gösterdiğimiz özeni, 1700m. Yüksekliğe doğalgaz hattı döşeyerek ve 10.000 fidan dikerek gösterdik.


3.500.000m2 alana sahip Kartepe’deki tek tesisi olan The Green Park Resort Kartepe, 2 suit, 2 bağlantılı oda olmak üzere toplam 250 oda ve 50 dağ evine sahiptir. Düğün, şirket toplantıları ve seminerler gibi çeşitli organizasyonlara ev sahipliği yapan otelin, 1 adet balo salonu ve 9 adet toplantı salonu bulunmaktadır. 14 adet kayak pistinin bulunduğu tesiste, 1000m2 alana kurulu özel kayak kiralama odası en son teknolojik sistem ile donatılmıştır. Kayak ve snowboard haricinde bilardo, masa tenisi, binicilik kulübü, dağ bisikleti, voleybol, basketbol, futbol, paintball, ATV safari turları, trekking, tenis, sağlık kulübü, kapalı havuz ve daha birçok aktivite organizasyonlarının bulunması, misafirlerin 4 mevsim spor yaparak hoş vakit geçirmesine olanak sağlamaktadır.


PENDİK HOTEL & CONVENTION CENTER…


Kentsel dönüşüm planının uygulandığı ilçelerin ilki olan Pendik, yeni vizyon projeleriyle İstanbul’un parlayan yıldızı haline gelmiştir. Hem karayolu ve demiryolu ile hem de havayolu ve denizyolu ile ulaşımın sağlanabildiği tek yerleşim birimi olan ilçede marina, yeni spor alanları ve alışveriş merkezleri gibi birçok sosyal ve yaşam projeleri hızla hayata geçirilmektedir. Anadolu istikametinden gelindiğinde İstanbul’un giriş kapısı olarak adlandırılan, sanayi ve ticaret merkezlerinin yükselen değeri, Pendik’in kongre turizmindeki boşluğunu doldurmak üzere planlanan The Green Park Pendik Hotel & Convention Center; Pendik Feribot İskelesine 500m., Bostancı Feribot İskelesine 15km., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7km., İstanbul Park Formula1 pistine 8km., mesafede yer almaktadır. Tuzla Tersaneler Bölgesine, Gebze ve Dudullu Organize Sanayi Bölgelerine çok yakın mesafededir. Arzu edildiği takdirde kış mevsiminde kayak ve snowboard, yaz mevsiminde ise doğa sporlarından faydalanabilmek için The Green Park Resort Kartepe’ye sadece 1 saat içinde ulaşılmaktadır.


Muhteşem deniz manzaralı 2 kral dairesi, 18 connection superior oda, 24 delux oda, 44 junior suit ve 4 engelli odası olmak üzere toplam 638 oda ve 1280 yatak kapasitesine sahip olan otelde wellness ve SPA alanları, açık/kapalı havuzları, güzellik merkezi, Türk Hamamları, Fitness ve sauna alanları da oldukça dikkat çekmektedir.


Kongre turizmindeki boşluğu dolduracak olan The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, 38 adet toplantı salonu, 3 balo salonu, 2200m2 fuaye alanı, 1800m2 fuar alanı ve 1350 kişilik oditoryumu ile Türkiye’nin en büyük kongre oteli olmayı hedeflemektedir. 9735m2 alan içersinde ışık alan, deniz manzaralı ve özel teraslı toplantı salonları, kahvaltı salonları ve restaurantlar kongre katılımcılarının hem zamanlarını iyi kullanabilmelerine hem de keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlamak üzere tasarlanmıştır.