Nokia


Nokia Corporation telekomünikasyon sektöründe 1960'lardan beri olmuş ve sektörün global bir lider haline gelmiştir. Nokia logosu, şirket gibi mobil teknoloji ile eşanlamlı, yüksek teknolojili araçlar ve yeni yollar iletişim ve keşfetmek olduğunu.



Bu yüzden ne zaman geldiği ve logo tasarımı, Nokia Co şirketin misyonu temsil her türlü çabayı kendi logo yapmak için yaptı. Ve böylece, rezil 'Nokia Connecting People' logosu bağlama ortaya çıkmıştır.


Nokia Logo Özellikleri:


marka çok cazip hale Nokia logosu özelliklerine bir göz atalım.


Ne bir slogan var?


Nokia logosu marka telekomünikasyon sektöründe gerçekten güçlü bir konuma veren bir çok iriyarı slogan oluşmaktadır. Slogan akıllıca bariyer ve uzaktan olmayan kişiler bağlamak için şirketin misyonu, ifade eder. Bu diğerlerinden öne Nokia logo yaptı.


Picture Perfect!


Orada iki kişinin mükemmel bir görüntü hemen hemen her Nokia logosu diğer el hattır. Image logo ve düzgün bir destek vermiştir parlak şirketin misyon ve slogan iltifat vardır.


Güçlü Marka.


Kuşkusuz, Nokia mobil telekomünikasyon sektöründe güçlü bir oyuncu. Bu cep telefonları ve gadget'lar küresel mobil pazarda infiltre edilmiş ve müşterilerin favori vardır. Apart kutlanan onun cep telefonları için olmaktan, Nokia Co ayrıca müşterinin teklif multimedya cihazlar ve uygulamaları, kurumsal çözümler ve ağ hizmetleri dahil diğer kurumsal işlevler. Bu da Nokia logosu ortak bir ev simgesi yapar.


NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.