Bluetooth


Bluetooth kablosuz kişisel alan ağları (PANS) için bir endüstri belirtimidir. Bluetooth, yol ve cihazlar arasında bilgi alışverişi cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar, PC'ler, yazıcılar, dijital kameralar ve video oyunu gibi bağlanabilmesini sağlar üzerinden konsolları güvenli, küresel lisanssız kısa menzilli radyo frequency.The isim Bluetooth ve soyad türetilmiştir 10 yüzyılın kralı Harald Bluetooth King Danimarka ve Norveç 935 ve 936 sırasıyla, 940 için. Daha önce Danimarka (Scania, günümüz İsveç, Bluetooth teknolojisini icat edildi dahil kabilelerin savaşan onun birleşmesi için bilinir) ve Norveç.

Bluetooth aynı şekilde bilgisayarlar ve cep telefonları gibi farklı teknolojileri birleştirmek amaçlanmıştır. Ismi daha az tarihsel Harald tarafından Long gemilerinde Frans Gunnar Bengtsson, en iyi İsveçli çok satan Viking esinlenen roman onu daha gevşek yorumlanması ilham almış olabilir. Bluetooth logosu Nordic modern Latin H ve B benzer runes: birleştirir (Haglaz) ve (Berkanan). Logo Beauknit Tekstil, Beauknit Corporation'ın bir bölümü için eski bir logo benzer. Bu logo, Beauknit için ters K ve B bağlantısı kullanarak, daha geniş ve köşeleri yuvarlatılmış, ancak aksi aynıdır.
 
NOT : Logo Hikayemiz başka dilden çevirildiği için bazı yerlerde hatalar vardır.Bunun için özür dileriz.İstediğiniz taktirde hikayenin orjinalini size ulaştırabiliriz.