Bratz


Bratz Carter Bryant tarafından tasarlanan ve güney Kaliforniya oyuncak şirketi MGA Entertainment tarafından üretilen moda bebekleri ve ilgili mal popüler bir çizgi vardır. The four original 10" dolls - Cloe, Jade, Sasha, and Yasmin - are teenagers distinguished by large heads and skinny bodies, almond-shaped eyes adorned with eyeshadow, and lush, glossy lips. Dört orijinal 10 "bebek - Cloe, Jade, Sasha ve Yasmin - Büyük kafa ve sıska organları, göz farı ile süslenmiş badem gözlü ve gür, parlak dudaklar ayırt gençler vardır.
Though Bratz dolls fared poorly at their June 2001 debut, their popularity increased the following Christmas. Bratz bebekleri kendi Haziran 2001 İlk başlarda kötü seyretti rağmen, onların popülerlik aşağıdaki Noel artmıştır. In their first five years, 125 million were sold worldwide, and, in 2005, global sales of Bratz and Bratz products reached two billion dollars. ilk beş yıl içinde, 125 milyon ve dünya çapında satıldı, 2005 yılında, Bratz ve Bratz ürünlerin global satış iki milyar dolara ulaşmıştır. In 2006, a toy-industry analyst indicated Bratz had captured about forty per cent of the fashion-doll market, compared with Barbie's sixty per cent. 2006 yılında bir oyuncak-endüstri analisti Bratz yüzde Barbie altmış ile karşılaştırıldığında, moda-doll pazarın yüzde kırk ilgili yakalanan sahip olduğunu gösterdi.
Bratz have provoked controversy in several areas. Bratz çeşitli alanlarda tartışmalara yol açtı var. Criticism has been leveled at the labor conditions under which the dolls are manufactured in China, and the American Psychological Association has expressed concern about the sexualization of the dolls' clothing and its effect on children. Eleştiri altında bebek ve, Çin'de üretilen Amerikan Psikoloji Derneği bebek 'giyim sexualization ve çocuklar üzerindeki etkisi hakkında endişelerini dile getirdi çalışma koşullarında tesviye edilmiştir. Some of the Bratz characters dress in a provocative manner and the designers at MGA have agreed that the appearance of these dolls were far from how teenagers should dress today. kışkırtıcı bir şekilde Bratz karakterleri elbise ve MGA de tasarımcıların bazıları Bu bebeklerden görünümünü gençler bugün elbise nasıl uzak olduğunu kabul etmişlerdir. MGA conceded further that many of their styles were sexually provocative and were setting a bad example for the children and the pre-teens to whom these toys are marketed. MGA kendi stilleri birçok ve cinsel kışkırtıcı olduğunu çocuklar ve bu oyuncaklar pazarlanmaktadır kime öncesi gençler için kötü bir örnek idi daha kabul etti. The original dolls generated a number of spin-offs such as Lil' Bratz, Bratz Boyz, Bratz kidz, and Bratz Petz as well as films, music albums, and interactive DVDs. Orijinal bebek Lil 'Bratz, Bratz Boyz, Bratz kidz ve Bratz Petz yanı sıra sinema, müzik albümleri gibi spin-off bir dizi ve etkileşimli DVD oluşturulur.
In 2008, rival manufacturer Mattel filed suit against MGA for infringement, claiming that MGA had improperly appropriated Mattel intellectual property in creating the Bratz. 2008 yılında, rakip üretici Mattel MGA yanlış Bratz oluştururken Mattel fikri mülkiyet tahsis ettiğini iddia ederek, ihlal için MGA karşı dava açtı. The jury found in favor of Mattel and awarded them $100 million; $10 million for MGA's copyright infringement and $90 million for their breach of contract. Jüri Mattel lehine bularak 100.000.000 $ kazandı; 10.000.000 $ MGA telif hakkı ihlali için ve 90.000.000 $ sözleşme onların ihlali için. After the verdict, Mattel filed for a permanent injunction against MGA, to stop them from making and selling Bratz and to dispose of all Bratz-related marketing materials. kararın ardından, Mattel ve yapma ve satış Bratz onları durdurmak için tüm Bratz ilgili pazarlama malzemeleri imha etmek için, MGA karşı kalıcı bir tedbir davası açtı. The superior court judge granted the injunction, but enforcement of the injunction has been stayed until at least the end of 2009, while MGA appeals the decision. Üst mahkeme yargıcı, ama emir verilmiş ihtiyati tedbir uygulanmasına MGA hitap ederken karar, 2009 yılının en azından sonuna kadar kaldı olmuştur.

Bratz dolls and lines Bratz bebekleri ve hatları

The success of the original four dolls generated an octet of similar dolls in 2002 and 2003. orijinal dört bebek başarısını 2002 ve 2003 yıllarında benzer bebeklerden bir sekizli üretti. Sets of twins were also introduced. ikizler takımları da tanıtıldı. The dolls were sold separately and in themed environments, such as Bratz Genie Magic Dolls. Bebek ayrı ayrı ve Bratz Genie Magic Bebekler gibi temalı ortamlarda satıldı. Accessories such as the Bratz Make-up Bag, Spa, Nail Stencil Factory, Playsets, Furniture, Video Games and Cars were released. Böyle Bratz-up Çanta, Spa, Nail Stencil Fabrikası, Playsets, Mobilya, Video Oyunları ve Otomobil serbest bırakıldı olun gibi aksesuarlar.

Bratz Boyz Bratz Boyz

Four Bratz Boyz were released in 2002 with others debuting in 2007 and 2008. Dört Bratz Boyz diğerleri 2007 ve 2008 yıllarında debuting ile 2002 yılında serbest bırakıldı. Bratz also includes Bratz Boyz Twiins, Adventure Boyz, Play Sportz, and others. Bratz de Bratz Boyz Twiins, Macera Boyz, Play Sportz, ve diğerleri dahildir. Lil' Bratz (2002) are miniature versions of the original four Bratz and eventually included Lil' Boyz based on the Bratz Boyz. Lil 'Bratz (2002) ve orijinal dört Bratz minyatür versiyonları vardır sonunda Lil dahil' Bratz Boyz dayalı Boyz. In 2007, a clothing line was released called Lil' Bratz Couture. 2007 yılında, bir giyim mağazası zinciri Lil 'Bratz Couture denilen serbest bırakıldı.

Bratz Babyz Bratz Babyz

Bratz Babyz debuted in 2004 with molded hair and infant accessories such as bottles and blankets. Bratz Babyz kalıp saç ve şişeler ve battaniye gibi bebek aksesuarları ile 2004 yılında girmiştir. The line met with a lukewarm reception, but their popularity grew when saran hair was introduced. Çizgi, ama ılık resepsiyon ile bir araya geldi popülaritesini saran saç tanıştığında büyüdü. Other characters from the regular Bratz have been brought to the Babyz. düzenli Bratz Diğer karakterler Babyz için getirilmiştir. Bratz Lil' Angelz (2007) are the newborn, collectible version of Bratz Babyz. Bratz Lil 'Angelz (2007) Bratz Babyz ve yenidoğan, tahsil versiyonudur. Smaller than regular Bratz Babyz, they include their own newborn pets. düzenli Bratz Babyz daha küçük, kendi yenidoğan Evcil içerir.





Bratz Petz Bratz Petz

Bratz Petz debuted in 2004, proved unpopular, and were discontinued in 2006. Bratz Petz, 2004 yılında girmiştir sevilmeyen oldu ve 2006 yılında kesildi. They were plush toys resembling foxes, cats, and dogs with their own bags, clothes, and accessories. Onlar tilki, kedi ve köpekler kendi çanta, elbise ve aksesuarlar ile benzeyen peluş oyuncaklar vardı. Bratz Petz have been re-released in Australia and the UK with bobble heads and accessories. Bratz Petz yeniden Bobble kafaları ve aksesuarları ile Avustralya ve İngiltere'de yayımlanmıştır.

Bratz Kidz Bratz

Bratz Kidz, the "kid" equivalent of the teenaged Bratz dolls, were introduced in 2006. Bratz, ergenlik Bratz bebek "çocuk" eşdeğer, 2006 yılında tanıtıldı. The dolls were 6" tall and thus, shorter than the regular Bratz. Bratz Boyz Kidz were introduced in 2007 starring four of the Bratz Boyz. Their first movie was released in July 2007 and a second movie was released in February, 2008. Bebek 6 "uzun boylu ve dolayısıyla düzenli Bratz. Bratz Boyz Kidz İlk film ve Temmuz 2007'de yayımlanmıştır. Ikinci bir film Şubat 2008'de yayımlanmıştır Bratz Boyz dört oynadığı 2007 yılında piyasaya göre daha kısaydı.

Be-Bratz dolls -Bratz bebekleri olun

Be-Bratz dolls (2007) were designed for owner customization. sahibi özelleştirme için dizayn edildi (2007)-Bratz bebekleri olun. With a Be-Bratz USB Key, the doll owner can take a Be-Bratz doll online, name it, and create an online social homepage. Bir Be-Bratz USB Key ile, bebek sahibi, Be-Bratz bebek online alabilir adını, ve bir online sosyal bir ana sayfa oluşturun. Games can be played with the Be-Bratz account to acquire accessories for the doll. Oyunlar bebek için aksesuarlar satın almak için Be-Bratz hesabı ile çalınabilir.

Bratz Media Bratz Medya

Bratz Films Bratz Filmler

Bratz: The Movie is a live-action film released theatrically in 2007. Bratz: The Movie 2007 yılında sinema salonlarında yayımlanan bir live-action filmi. The film stars Nathalia Ramos as Yasmin, Janel Parrish as Jade, Logan Browning as Sasha, and Skyler Shaye as Cloe in a story that follows the Bratz as they start high school. Film onlar lise başlangıç olarak Bratz şöyle bir hikaye Cloe olarak Sasha gibi Jade olarak Yasmin olarak Nathalia Ramos, Janel Parrish, Logan Browning, ve Skyler Shaye yıldız. Lainie Kazan and Jon Voight co-star. Lainie Kazan ve Jon Voight başrolü paylaşacak.
Bratz have seen several direct-to-DVD movies including Bratz: Starrin & Stylin' in 2004, and, in 2005 Bratz Rock Angelz. Bratz gördük birkaç direkt Bratz dahil-DVD filmleri: bakmayı & yarat, 2004 yılında ve 2005 Bratz Rock Angelz içinde. Released in 2006 were Bratz Genie Magic, Bratz Babyz: The Movie, and Bratz Forever Diamondz. Film ve Bratz Forever Diamondz: Bratz Genie Magic, Bratz Babyz edildi, 2006 yılında yayımlandı. In 2007, three DVD movies were released including Bratz Fashion Pixiez, Bratz Kidz: Sleep-Over Adventure, and Bratz Super Babyz. Uyku-Over Macera ve Bratz Süper Babyz: 2007 yılında, üç DVD filmleri Bratz Pixiez, Bratz dahil olmak üzere serbest bırakıldı. In 2008, three more movies were released: Bratz Kidz Fairy Tales, Bratz Babyz Save Christmas, Bratz Girls Really Rock, and Bratz Pampered Pets: A Rescue Adventure. 2008 yılında üç tane daha film piyasaya sürüldü: Bratz Kidz Fairy Tales, gerçekten Bratz Babyz Kaydet Noel, Bratz Rock ve Bratz Pampered Hayvanlar: Bir kurtarma macerası. . .

Bratz Albums Bratz Albümler

Music albums include Bratz: Rock Angelz in 2005, and, in 2006, Bratz: Genie Magic and Bratz: Forever Diamondz (album). ve 2005 yılında Rock Angelz, 2006 yılında, Bratz: Müzik albümü Bratz dahil Genie Magic ve Bratz: Forever Diamondz (album). Albums in 2007 include Bratz: Fashion Pixiez (album) and Bratz: Motion Picture Soundtrack Two albums were released in 2008: Bratz: Girlz Really Rock and Bratz: Babyz Save Christmas. Moda Pixiez (album) ve Bratz: Motion Picture Soundtrack İki albümü 2008 yılında piyasaya sürüldü: Bratz: Girlz Gerçekten Rock ve Bratz: 2007 albümleri Bratz dahil Babyz Kaydet Noel. Albums in 2009 include Bratz Pampered Pets : A Rescue Adventure. Bir kurtarma macerası: 2009 albümleri Bratz Pampered Hayvanlar içerir.

Bratz TV series Bratz TV dizisi

Bratz had a computer-animated television series, based on a line of toy dolls of the same name. Bratz aynı adı taşıyan oyuncak bebek bir çizgi dayalı bir bilgisayar animasyon televizyon dizisi vardı. It was produced by Mike Young Productions and MGA Entertainment, and premiered on the FOX 4Kids TV television programming block on September 10, 2005 and ended on April 7, 2007. O, Mike Young Productions ve MGA Entertainment tarafından üretildi ve 10 Eylül 2005 tarihinde FOX 4Kids TV televizyon programcılığı blokta prömiyeri ve sona eren 7 Nisan 2007 tarihinde.
Nickelodeon announced the October 2008 launch of a Bratz-themed reality show, Bratz Design Academy in which 9 to 14 year olds will compete in Project Runway-type fashion challenges, with the winner designing clothing for a British line of Bratz dolls. Nickelodeon kazanan Bratz bebekleri bir İngiliz hattı için giysi tasarımı ile olan 9-14 yaşındakiler Project Runway tipi moda zorluklar yarışacak bir Bratz temalı reality show, Bratz Tasarım Akademisi Ekim 2008 duyurdu.

Bratz Interactive DVDs Bratz İnteraktif DVD

Bratz interactive DVDs include Livin it up with the Bratz (2006), Bratz Glitz n Glamour (2007), and LilParty Time (2008). Bratz interaktif DVD, (2006) Bratz ile Bratz Glitz n Glamour (2007), ve LilParty Time (2008) o kadar Livin içerir.